FR    NL   
  Doel    Organisatie    Secties    Sectie 1    Sectie 2    Sectie 3    Sectie 4    Sectie 5   

Doel

De vereniging heeft als doel de fabrikanten en invoerders van centrale verwarmingsketels, branders, diensten, aanverwante producten en uitrustingen voor hernieuwbare energieŽn te groeperen.
De vereniging is een rondetafel die de verschillende deelnemers in staat stelt elkaar te ontmoeten, ideeŽn en ervaringen uit te wisselen, de ontwikkelingen van de markt te bespreken en cijfers te verzamelen.
De vereniging verdedigt ook de belangen van de sector tegenover de overheid en privť-instellingen door haar leden te vertegenwoordigen bij nationale en regionale beslissingsbevoegde organen en bij de energieleveranciers.
De vereniging is de vertegenwoordiger van de sector tegenover andere verenigingen in de verwarmingssector: installateurs, energieleveranciers, pers en officiŽle instanties.

Visie

De leden van ATTB ijveren voor efficiŽnte oplossingen die de consument garantie bieden op maximaal comfort inzake verwarming en bereiding van sanitair warm water.
Hierbij houden ze rekening met de meest recente en steeds efficiŽnter wordende technologische evoluties.
De toegepaste technieken verbeteren de energieprestaties van woningen en gebouwen aanzienlijk, rekening houdend met het bestaande isolatieniveau ťn de strenge energieprestatienormen die gelden in nieuwbouw.
De leden dragen bij tot de doelstellingen op het vlak van CO≤ reductie en garanderen dat hun producten beantwoorden aan de maximale eisen qua veiligheid, professionalisme en duurzaamheid.

Missie

Elke sectie van ATTB heeft haar eigen missie die beantwoordt aan haar eigen specifieke kernactiviteiten.
ATTB engageert zich binnen deze context om de leden en hun werknemers, de consumenten, de overheid, de pers, belangenverenigingen en andere stakeholders zo volledig en correct mogelijk te informeren over de technologische, economische en tewerkstellingsactiviteiten en prestaties binnen de aangesloten sectoren.
De associatie treedt op als sectorassociatie met als doel een objectieve beeldvorming te realiseren.
Dit gebeurt o.m. door het verzamelen, berekenen en communiceren naar leden en stakeholders van, objectieve marktcijfers, het evalueren en duiden van markttrends evenals het uitvoeren van neutrale analyses.
Namens de aangesloten sectoren en bedrijven neemt ATTB als sectorassociatie ook deel aan of organiseert ze relevante overlegplatformen, evenementen, beurzen, seminaries, opleidingen en discussiefora.

 Secretariaat : Frans Geldersstraat 7/4  -  1800 Vilvoorde (BelgiŽ) Tel: 0473/82.90.83